6 grunde til at kvinder elsker Copenhagen Lashes

Her er grunden til at kvinder prøver og fastholder Copenhagen Lashes øjenvippeserum over andre serummer:

Din nuværende serum indeholder farlige kemikalier.

Det mest populære ingrediens i serummer er Norbimatoprost, som faktisk er et lægemiddel brugt til at behandle grå stær som kan give bivirkninger såsom: irritation, varig pigmentændring i øjet og påvirke graviditet og fødsel. Netop derfor indeholder vores serum kun 100% naturlige ingredienser og ingen farlige kemikalier som Norbimatoprost.

Resultater kan ses efter få uger.

De fleste kvinder ser nye, fyldigere og længere vipper allerede efter to uger, samt færre knækkede vipper. Vores serum garanterer resultater efter 30 dage og vi giver dig alle dine penge retur hvis ikke du ser resultater.

De bedste ingredienser på markedet.

De fleste øjenvippeserummer på markedet indeholder ingredienser som ikke er naturlige. De kan derfor b.la. Ikke bruges af gravide, grundet de farlige kemikalier der er i. Her er du sikker på at du ikke får allergiske reaktioner og farlige kemikalier i kroppen. Derfor kan du også bruge vores serum selv med eyelash-extensions eller falske vipper, da den er fri for olier og parabener.

Kan bruges på både bryn og vipper.

Mange øjenvippeserummer kan kun bruges på vipperne. Man skal derfor købe en ekstra til brynene. Vores serum kan benyttes til både bryn og vipper. Serummet har nemlig samme effekt på bryn og vil derfor øge væksten af nye bryn og samtidig gøre din bryn fyldigere.

Den er designet til at blive brugt af alle.

Danskernes favoritserum er klart faldet på Copenhagen Lashes. Serummet indeholder ingen olier og er lavet udelukkende med naturlige ingredienser der gør at det sikkert kan bruges af alle på både bryn og vipper - selv med falske vipper eller eyelash-extensions.

 

Prøv første måned, gratis!

Stadig ikke sikker? Vi er så sikre på at vores serum vil give dig længere og fyldigere vipper samt bryn, at vi giver dig første måneds forbrug (1 serum) gratis. Ser du ingen resultater kan du blot afmelde dig.!

Det naturlige valg.

For dig der gerne vil have længere og fyldigere vipper, samt muligheden for at få fyldigere bryn. Start din rejse i dag og få første måned gratis + 35 kr. i fragt.

(Første måned gratis + 35 kr. i fragt. Derefter får du 1 serum om måneden for 225 kr./M.)