Sådan får du lange og fyldige vipper.

Vi vil alle gerne have lange og fyldige vipper, men det er desværre ikke alle der har fået de rigtige gener. Markedet flyder med forskellige produkter, men de bedste står klart ud fra mængden. Mange benytter sig af falske øjenvipper eller eyelash extensions, ulempen er bare at det koster mange penge at få lavet og de skal vedligeholdes ofte (som også er dyrt og tidskrævende).

Det bedste valg for de fleste, har været at bruge en god øjenvippeserum. Læs her hvorfor du burde prøve en serum for at få lange og fyldige vipper, helt naturligt.

Aktiverer inaktive hårsække.

Grunden til at du ikke har fyldigere vipper i dag er, at du har hårsække i dine øjenlåg som ikke er aktive. Ved at bruge en serum går den ind og aktiverer de inaktive hårsække så de åbner sig op og lader nye vipper gro. Det tager typisk 2-4 uger før du ser nye vipper i fuld længde.

Øger længden på vipperne.

Den typiske årsag til korte vipper er, at de når at knække eller falde ud inden de når deres fulde længde. Det er fordi vippen simpelthen ikke er stærk nok. En serum går ind og styrker vippens struktur som gør, at vippen vil nå dens fulde længde og forblive uden at knække eller falde ud.

Er øjenvippeserum farligt?

De fleste øjenvippeserummer på markedet indeholder ingredienser som ikke er naturlige. De kan derfor b.la. Ikke bruges af gravide, grundet de farlige kemikalier der er i. Det er vigtigt du leder efter en serum som er 100% naturlig. Her er du sikker på at du ikke får allergiske reaktioner og farlige kemikalier i kroppen.

Falske vipper og serum?

Hvis du bruger falske vipper, kan du med fordel bruge en serum til at hjælpe dine naturlige vipper med at gro og blive fyldigere. Du skal dog finde en serum som ikke indeholder nogle olier. Hvis der er olie i din serum, kan du risikere at dine falske vipper falder af.

Kan serum bruges på brynene?

Mange øjenvippeserummer kan kun bruges på vipperne. Man skal derfor købe en ekstra til brynene. Der findes dog en serum som både kan bruges på bryn og vipper. Serummet har samme effekt på bryn og vil derfor øge væksten af nye bryn og samtidig gøre din bryn fyldigere.

Prøv en serum der kan det hele.

Danskernes favoritserum er klart faldet på Copenhagen Lashes. Serummet indeholder ingen olier og er lavet udelukkende med naturlige ingredienser der gør at det sikkert kan bruges af alle på både bryn og vipper. Ydermere får du alle penge retur hvis ikke du ser resultater indenfor 30 dage.

 

Det naturlige valg.

For dig der gerne vil have længere og fyldigere vipper, samt muligheden for at få fyldigere bryn. Start din rejse mod naturlige flotte vipper med en rabat på 20%. Brug koden: DK20 i kassen.

00
:
00
:
00
:
00