Handelsbetingelser

Accepter venligst vores handelsbetingelser før du fortsætter.

usp

Stor tilfredshed

30 dages virkningsgaranti

Anmeldelser fra kunder

Baseret på 387 anmeldelserSkriv en anmeldelse

Virkelig lækker serum!

Har igennem tiden brugt mange forskellige slags øjenvippeserum, og nogle virker, mens andre virker knap så godt. Men af alle jeg har prøvet er den fra Copenhagen Lashes den bedste indtil videre.
Samtidig med et lækkert produkt, er servicen i top. Alle gange er min pakke kommet lynhurtigt.
Klart top karakter herfra!

Første produkt som virker for mig!

Mange af de produkter jeg har prøvet virker ikke, og ret skeptisk omkring sådanne produkter. Men serummet fra Copenhagen Lashes virker og har virkelig gjort en forskel.
Klart 5 stjerner herfra

Imponeret

Jeg er super imponeret over det resultat jeg har opnået. Har nu brugt serummet dagligt, og kan virkelig se en forskel. Mine vipper er både blevet tykkere og længere.

Mine vipper er blevet så flotte!

Er normalt skeptisk med skønhedsprodukter, men efter at have brugt serumet i et par uger har jeg fået virkelige lange og flotte øjenvipper. Derudover er de også blevet meget stærkere end før.
Kan klart anbefales herfra

SÅ NEMT ER DET

  • Åben pakken

Video Thumbnail
0:27

Synlige resultater efter bare 14 dage

Velgørenhed

Har du spørgsmål?

Se hvad andre kunder spørger om

Hvordan virker serummet?

Den unikke og naturlige formel af ingredienser går aktivt ind og stimulerer og sender signaler til både aktive og inaktive hårsække, så de gror hurtigere. Samtidigt forstærkes hårstråene af serummet. 

Hvordan virker tilfredshedsgarantien?

Hos Copenhagen Lashes har vi 100% tilfredsgaranti i de første 30 dage. Det vil sige, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger kan du returnere det. 

Hvordan returnerer jeg en vare?

Du kan sende en mail til kontakt@copenhagenlashes.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i vores handelsbetingelserne.

Hvordan bruger jeg min rabatkode?

Når du har lagt det ønskede produkt i kurven, og går videre til kassen, vil du have muligheden for at indtaste din rabatkode i feltet "Rabatkode".

Hvordan tracker jeg min bestilling?

Efter du har bestilt dit produkt vil du få en bekræftelse på dit køb, samt en mail med et track & trace link, så du kan følge pakken når den bliver afsendt

Levering

Hos Copenhagen Lashes leverer vi dag - dag, såfremt at varen er bestilt inden kl. 15

OBS.

I højtider og ekstra travle perioder kan leveringstiden være længere. Vi stræber dog efter at sende varen afsted hurtigst muligt

Hvad synes folk om Copenhagen Lashes

Allerede efter en uge kunne jeg se tydelig forskel! Anbefaler helt klart CPH lashes.

Johanne L.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

@copenhagenlasheseu

COPENHAGEN LASHES™

Produkt anvendelse
Applikatoren du anvender til påførelsen af serummet minder om den, du kender fra en flydende eyeliner. Du lægger serummet langs vippekanten eller jævnt fordelt på dine bryn. Serummet er gennemsigtigt og letflydende, og er tillige nem at påføre. Serummet kan anvendes på både nedre og øvre vipper.
Det er vigtigt, at din hud er renset og fri for evt. make-up. Hvis du benytter serummet om morgenem inden din make-up rutine, bør du lade serummet tørre i 5-7 min før make-uppen lægges.

Vi anbefaler du bruger din serum to gange dagligt (morgen/aften) for optimal og hurtigst virkning.

TIP
Vi anbefaler, at du ikke anvender en makeupfjerner eller andre ansigtsprodukter med olie, da dette vil forhindre serummet i at trænge ind. Dette skyldes den hinde, som olien kan danne.

Vores serum kan også anvendes, hvis du har fået lavet lash extensions – serummet styrker blot dine naturlige vipper og sikrer ekstra fylde.

Er du gravid eller ammende, så kan du roligt benytte vores serum, da den kun indeholde naturlige ingredienser, og er ikke skadelig for hverken dig eller dit barn.

Resultater på 2 uger
Vi garanterer et synligt resultat på blot 14 dage, såfremt du har anvendt serummet to gange dagligt.

Tilfredshedsgaranti
Vi står 100% inde for kvaliteten og virkningen af vores serum. Vi tilbyder derfor en tilfredshedsgaranti - hvilket i al sin enkelthed betyder, at hvis der ikke opleves resultater, kan produktet returneres inden for de første 30 dage. Den fulde købssum vil derefter returneres

OBS
Skulle du få noget af serummet i øjnene, skyld herefter grundigt med vand. Dette er ikke farligt, øjet kan dog blive lettere irriteret af væsken.